Kunnskaps­banken for barne­palliasjon

Når barn skal dø trenger man en "landsby" rundt. I en av livets verste kriser trengs det en trygg havn, hvor en kan søke støtte, råd og hjelp på veien. Kunnskapsbanken skal være en slik digital støtte for deg som trenger det.

Ane Egeland - "Lille venn"

Omsorg

Vi vet at det å være pårørende kan by på mange vanskelige følelser. Her kan du finne andre nettsteder, bøker, filmer, podcaster og artikler som er lagd av fagfolk og andre mennesker som har erfaringer med å være i sorg og ha det vanskelig.

Du er ikke alene

Hjelp og rettigheter

Er det behov for ekstra ressurser i skolen? Ønsker du å klage på et vedtak, eller lurer du på om du kan få dekket utgifter til behandling? Vi har samlet en oversikt over ulike fagfolk og kontorer du kan kontakte for hjelp.

Vi hjelper deg

Faginstanser

I en krise er det vanskelig å få oversikt over hvor hjelpen finnes. Vi har laget en oversikt over barnepalliative team og organisasjoner.

Vi jobber for deg

Her finner du barnepalliative tilbud

Det finnes mange flinke folk som jobber for at barn skal ha det så bra som mulig når de er alvorlig syke. Utforsk kartet for å se om det finnes ekspertise i nærheten av der du bor.

Utforsk kartet

Til de unge

Hei!

Er du alvorlig syk? Eller kjenner noen som er det? Ta en kikk på siden vår. Kanskje vi kan hjelpe?

Til deg som er barn eller ungdom

Innspill?

Savner du noe i kunnskapsbanken? Eller har du tips om noe som burde være med her? Ta gjerne kontakt med oss.