Avdeling for barne­palliasjon

I løpet av april 2021 åpnet vi en helt ny avdeling, spesielt rettet mot barn og unge i en palliativ fase. Avdelingen har plass til hele familien, med egne pårørenderom, pasientrom, felles stue og kjøkken. Det legges stor vekt på et tverrfaglig arbeid. Heldøgns sykepleiebemanning, sykehusklovnene, musikkterapi og en egen lege tilknyttet avdelingen er blant tilbudene vi gir hos oss. Fokuset ligger på en helhetlig behandling for barnet, men også familien/pårørende.

Sveinung Bråthen

Målgruppe


Barn og unge med livsbegrensende tilstander og familiene deres trenger sterk faglig kompetanse, støtte og avlastning for å kunne stå i en svært krevende situasjon.

Her på Nordre Aasen gir vi tilbud til familier som har barn med alvorlige livstruende og livsbegrensende tilstander. Vi har plass både til dere som ønsker å fullføre livet hos oss og til dere som trenger en pause på veien.

Vi ønsker å fokusere på hele familien og tilrettelegger etter deres behov. Vi har familierom for overnatting og samarbeid med blant annet sykehusklovnene og musikkterapeut.

Vårt tilbud

Vi er her for dere som trenger oss, uavhengig av hvilken tro, kultur og etnisitet du tilhører. Tilbudet vårt gjelder for alle mellom 0-25 år, som har en livsforkortende tilstand.

Avdelingen defineres som et sted mellom et sykehus og et hjem. Vi har sykepleiere på vakt døgnet rundt i hjemmekoselige omgivelser.

Her sitter varmen og omsorgen i veggene, hendene og tankene.

Tilbud til pårørende

Ta kontakt om du lurer på noe.

Vi på Nordre Aasen habiliteringssenter er her for å hjelpe og svare deg på det du måtte lure på!

Ring oss på

45 97 32 34

E-post: barnepalliasjon@nordreaasen.no