Café Aasen

Hver torsdag i skoleåret holder Café Aasen åpent og fungerer som et møtested for alle med en funksjonsnedsettelse og deres ledsagere. Det er rimelig og god mat og drikke på menyen, samt et variert underholdningstilbud. Vi har stor takhøyde!

Cafegjester rundt et bord med en dame som spiller gitar og synger i bakgrunnen

Et sted for alle

Café Aasen drives kun på frivillig innsats og er et tilbud vi er skikkelige stolte av.

Arbeidsmiljøet på kafeen reflekterer mange andre arbeidssteder når det gjelder arbeidstempo og variasjon i oppgaver og roller. Derfor er det et bra sted for mennesker som ønsker å trene på sosial samhandling, språk eller som har behov for å bygge opp selvfølelse på å bidra i arbeidslivet og i et jobbmiljø.

Utleie av lokaler

Café Aasen har utleie av sentralt beliggende kurs- og selskapslokaler. Kun 2 min gange fra nærmeste buss og 4 minutters gange fra Sinsen T-banestasjon og trikk.

I kalenderen under ser du når lokalene er ledige for utleie.

Café Aasen har auditorium og møtelokaler til leie for inntil 75 personer. Videre har vi selskapslokale som passer for arrangementer med inntil 100 personer.

Lurer du på noe er det bare å ta kontakt.

Send e-post til cafeaasen@gmail.com

Facebook

Sjekk ut facebook for å se siste nytt hos oss.

Cafè Aasen på Facebook

Bokmarked

I tilknytning til kafeen drives det et bokmarked der det finnes et stort utvalg brukte bøker, musikk og filmer samt smålopper for salg. Dette er donasjoner som kafeen mottar gjennom hele året.

Inntektene fra bokmarkedet går til drift av kafeen og velferdstiltak for barn og unge ved Stiftelsen Nordre Aasen.

Åpningstider:

Hver torsdag kl. 14-19
Første lørdagen i hver måned kl. 12-16

En kvinne blar i en bok

Underholdning

Kafeen er også et naturlig sted å arrangere kunstutstillinger, konserter og andre forestillinger.

For gruppene med funksjonsnedsettelser er dette et sted hvor det er mulig å presentere noe en har arbeidet med, til glede for gjestene.

All underholdning på Café Aasen er basert på frivillighet. Kunne du tenke deg å opptre for oss en torsdag? Send oss en melding på Facebook.

Café Aasen på Facebook