Kunnskaps­banken for barne­palliasjon

Her samler vi nyttig informasjon for deg som trenger hjelp i en vanskelig situasjon.

Ane Egeland - "Lille venn"

For pårørende

Å være pårørende til et alvorlig sykt barn byr på mange utfordringer og mange følelser. Ventesorg, sorg, frustrasjoner, men også kampvilje, håp og mye, mye kjærlighet.

Du er ikke alene

Kontakt

Er det behov for ekstra ressurser i skolen? Ønsker du å klage på et vedtak, eller lurer du på om du kan få dekket utgifter til behandling? Vi har samlet en oversikt over ulike fagfolk og kontorer du kan kontakte for hjelp.

Vi hjelper deg

Fagstoff

Det er mange som jobber for at barn i livets sluttfase og deres familier skal ha det best mulig. Her finner du informasjon og linker.

Vi jobber for deg

Klar for faglig påfyll? Barnepalliasjons­konferansen 22.-23.mars 2021 er fyllt opp med eksperter og interessante foredrag.

Påmelding hos Fagfokus
Påmelding her
Illustrasjon av blomsterbukett med babyer i kokonger

Innspill?

Målet for denne kunnskapsbanken er at den skal øke i mengde innhold og være et sted hvor pasienter, pårørende og fagpersoner kan finne kunnskap og informasjon med stor faglig tyngde. Den skal gjøre det enklere å navigere i hvilke tilbud og tjenester som finnes, derfor ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss om det er noe du mener mangler eller har nyttig informasjon eller gode artikler som er verdt å dele med flere.